Tomate con melagre

Tastaris és una botiga dedicada principalment als productes d'esmorzar i sobretaula. Com probablement ja sabreu l'esmorzar es considera per la majoria d'especialistes en salut com el menjar més important del dia i la sobretaula és un dels moments més socialitzadors dins de la nostra cultura, tant en els banquets com en els dinars i sopars amb amics i familiars.

La nostra cultura mediterrània advoca per delectar l'acte de menjar bé i sanament, donant temps per a degustar el menjar i gaudir d'una xerrada en bona companyia, de fet moviments emergents com el slow-food estàn promovent a nivell internacional una nova filosofia del gust que combina plaer i coneixement.

En Tastaris recolzem el consum alimentari responsable, per això els nostres productes han estat acuradament seleccionats, perquè la salut és essencial per a nosaltres i tal com va dir Hipòcrates fa milers d'anys, l'alimentació ha de ser la primera medicina per al nostre cos, una medicina preventiva sense colorants i conservants artificials, ni pesticides que danyin el nostre organisme.

 

Productes artesans

 

El procés industrial té moltes virtuts, també els desavantatges pròpis d'un intent de producció il·limitada. Si es busca un sistema d'elaboració on es tingui cura de tot el procés sense posar en risc la qualitat del producte, aquí tenim l'elaboració artesanal. En els productes artesans es valora per sobre de tot que el resultat final sigui un producte de qualitat i això s'aconsegueix mitjançant una producció limitada, cuidant el procés d'elaboració des de principi a fi, així com sent exigent en la selecció dels ingredients.

Productes ecològics i comerç just

 

A Tastaris apostem per l'alimentació ecològica, per això volem envoltar-nos dels millors productors d'aliments ecològics - tant nacionals com internacionals - que estiguin certificats per organismes oficials. Els aliments ecològics són produïts sense la utilització de productes químics en qualsevol de les seves etapes de elaboració i per això són beneficiosos per a la salut i no deterioren el medi ambient. A més prenem el compromís de donar suport a les iniciatives de comerç just i que vagin en la direcció de millorar la salut del nostre planeta, volem donar suport a iniciatives tan admirables com el cultiu biodinàmic. El mètode biodinàmic proposa certs principis per assegurar la salut de la terra i de les plantes i procurar una nutrició sana per als animals i l'ésser humà:

  • L'agricultura Biodinàmica genera la fertilitat de la terra per mitjà de mètodes naturals. Per a això, desenvolupa mètodes específics de producció d'abonaments.
  • Proposa un agroecosistema agrícola i pecuari menys depenent de factors externs com a recursos i serveis.
  • Cuida la capacitació de l'agricultor i la seva família, buscant un equilibri sostenible amb els recursos naturals.

 

Des d'aquí us donem la benvinguda i esperem que els productes que comercialitzem siguin del vostre gust.

 

David Algarra (Responsable de Tastaris) i equip


HomeHome

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en