Seguretat

 

Confidencialitat

 

SSL

tastaris.com està dotat d'un Certificat de Seguretat emès per una entitat certificadora reconeguda, que permet el xifrat, encriptat i enviament de la informació de forma segura, utilitzant un canal de comunicació segur (SSL).

Mitjançant aquest mecanisme, únicament els extrems de la transacció (tastaris.com i tu) coneixen la informació mitjançant un procés de xifrat. Això es realitza en aquelles pàgines que contenen informació sensible, com ara les teves dades de contacte i és verificable buscant la icona que per a això tenen generalment tots els navegadors, que sol ser un cadenat tancat a la dreta de la barra d'adreces.

Si es fa doble clic sobre el cadenat, el navegador et mostrarà informació sobre el Certificat SSL vàlid de tastaris.com. A més, comprovar que la direcció de les pàgines SSL comença amb https en lloc de http.


El nostre pagament segur

tastaris.com no demana ni emmagatzema informació sobre la targeta, en el moment de facilitar aquesta informació tastaris.com delega aquesta acció a la pàgina de Paypal i a la pàgina de Pasat 4B, empreses de confiança líders a pagaments per Internet que compten amb mecanismes de seguretat SSL, alta disponibilitat i fiabilitat de les operacions.


Usant Visa/Mastercard/Paypal

 

Pago seguro 

Disposem de la passarel.la de pagament Pasat 4B. Les dades de la targetes són gestionades directament per Sistema 4B, garantint la gestió adequada de les teves dades, i eliminant a tastaris.com de responsabilitats d'emmagatzematge d'aquesta información. Operem en modalitat de pagament electrònic segur, suportant els protocols internacionals Verified by Visa i MasterCard SecureCode (ambdós basats en la tecnologia 3D Secure). Amb Verified by Visa i MasterCard SecureCode s'aconsegueix l'autenticació del titular al realitzar la compra, és a dir, que el client s'identifiqui com a legítim titular de la targeta que utilitza. Per això, durant el procés de compra, que es realitza de forma similar a l'actual, se et presentarà una pàgina per a que introdueixis una clau d'autenticació. Per poder utilitzar aquest sistema de pagament, cal que procedeixis a registrar-te al servei 3D Secure a través del teu banc.

Amb Paypal també pots pagar amb targeta de dèbit o crèdit sense necessitat de tenir un compte Paypal i sense l'obligació de registrar-te a Paypal. En confirmar la teva comanda i aparegui la pàgina per identificar-se en Paypal pots clicar a l'enllaç "continuar el pagament." i et portarà a la pàgina per pagar amb targeta. Les targetes que admet Paypal són Mastercard, Visa, American Express i Aurora. Si ja tens un compte Paypal podràs pagar la compra amb el teu saldo de Paypal.

 

Cal tenir en compte

 

tastaris.com no et demanarà per e-mail o per cap altre mitjà cap dada bancari o de les teves targetes de crèdit: Tingues això en compte per la teva pròpia seguretat.

Et recomanem que no facilitis dades de pagament per correu electrònic ni a Internet fora d'una connexió segura i en una web reconeguda i que sigui de confiança, en la qual puguis comprovar que el site i l'empresa són legals.

Quan vagis a donar les dades de la targeta per a procedir al pagament, comprova que estàs en un entorn segur i que la web disposa d'un certificat de seguretat que pots veure i comprovar.


HomeHome

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en