Lliuraments i devolucions

 

Transport

 

Lliurament Considerem que per donar un bon servei, necessitem empreses de missatgeria que ens responguin. Per això, realitzem els nostres enviaments per tres alternatives, per Nacex i Correos per a les entregues a domicili i per Punto Pack per als lliuraments en punts de recollida. Us informarem del preu del transport en cada comanda ja que la tarifa aplicada anirà en funció del pes. Per Nacex (només Espanya peninsular i Portugal) en condicions normals les comandes rebudes de dilluns a dijous es lliuraran en un període de 24-48 h. a partir del moment en què es realitzin. Per Correos (Balears i Espanya peninsular) en condicions normals les comandes es lliuraran en un període de 3 a 5 dies i de 3 a 7 dies si es realitzen per Punto pack . Per a més informació sobre el servei de Punto Pack consultar aquí .

Les comandes rebudes dijous a la nit, divendres o cap de setmana es lliuraran al transportista el dilluns de la setmana següent. Encara actuant amb la màxima diligència, poden ocórrer circumstàncies excepcionals que facin que la comanda es retardi, en aquest cas ens posarem en contacte amb tu.

Una vegada que la comanda hagi sortit no podrem canviar l'adreça de lliurament que ens heu indicat.

Si no esteu a casa en el moment en què Nacex procedeixi al lliurament, es realitzarà un segon intent sense cap recàrrec en concepte de transport. Les terceres entregues i posteriors tindran un recàrrec en el transport, però, sempre tindreu l'opció de recollir vosaltres mateixos la comanda en l'agència corresponent. En el cas de Correos la comanda pot ser rebuda per Paquet Blau o per correu certificat. Amb Punto Pack els lliuraments es realitzen en punts de recollida que són botigues de proximitat amb horaris molt amplis de dilluns a dissabte o diumenge, com llibreries, floristeries, tintoreries, botigues d'arranjaments de roba, etc.

Actualment tastaris.com s'adreça a qualsevol consumidor resident dins de la Espanya peninsular, Balears i Portugal. En aquests moments estem analitzant l'ampliació altres àrees geogràfiques, si la teva àrea geogràfica no està dins de les anteriors et preguem que et posis en contacte amb nosaltres i estudiarem la teva sol.licitud.

Les comandes que sobrepassen els 80 € i que no superin els 20 kg tindran el transport gratuït.

 

Rang de preus per pes per a lliurament a domicili (IVA inclòs):

Pes

Nacex - Portugal i Espanya peninsular

Correos - Balears i Espanya peninsular

de 0 kg fins a 2 quilos

6,5 euros

8,0 euros

de 2,01 Kg fins a 5 quilos

7,5 euros

8,5 euros

de 5,01 fins a 10 quilos

9 euros

10 euros

de 10,01 fins a 15 quilos

10 euros

11,5 euros

de 15,01 fins a 20 quilos

10,5 euros

14 euros

Rang de preus per pes per Punto Pack (IVA inclòs) :

Pes

Espanya peninsular

Balears

de 0 kg fins a 1 quilos

2,95 euros

4,13 euros

de 1,01 kg fins a 2 quilos

3,42 euros

4,60 euros

de 2,01 fins a 3 quilos

3,89 euros

5,07 euros

de 3,01-4 quilos

4,60 euros

5,78 euros

de 4,01 fins a 5 quilos

4,60 euros

5,78 euros

de 5,01-7 quilos

5,78 euros

6,96 euros

de 7,01-10 quilos

   5,78 euros

6,96 euros

 

* Segons el tipus de producte requerirà un recàrrec en concepte d'embalatge.

** Per pesos superiors consultar despeses d'enviament.

 

Política de canvis i devolucions

 

Canvis

En cas que la mercaderia arribés defectuosa t'has de posar en contacte amb nosaltres al mail tastaris@tastaris.com, o bé trucant als telèfons 639197212, en un termini màxim de 7 dies naturals comptats a partir de la data en la que hagis rebut el material demanat, tal com marca la Llei 47/2002 d'Ordenació de Comerç Minorista espanyola .

Esperem que el canvi es faci com a màxim en els 7 dies següents a la recepció de l'enviament. La mercaderia es retornarà degudament embalada i en perfectes condicions. No s'acceptarà cap devolució si el material adquirit no es troba a les instal·lacions de tastaris.com després de passat 7 dies de la recepció del material. Se't tornaria l'import del producte i les despeses d'enviament. El termini legal de devolució de l'import de la compra és de 30 dies.

 

Devolucions

Si en rebre els nostres productes, no et satisfan pots posar-te en contacte amb nosaltres al correu electrònic tastaris@tastaris.com o bé trucant als telèfons 639197212. Esperem que la devolució es faci com a màxim en els 7 dies següents a la recepció de l'enviament, tal com marca la Llei de Comerç Minorista espanyola. La mercaderia es retornarà degudament embalada, en perfectes condicions ia ports pagats a tastaris.com. No s'acceptarà cap devolució si el material adquirit no es troba a les instal.lacions de tastaris.com després de passat 7 dies de la recepció del material. Se't tornaria l'import del producte menys les despeses d'enviament. El termini legal de devolució de l'import de la compra és de 30 dies.

Perquè acceptem un canvi o una devolució s'han de donar les següents condicions:

 

1 .- El producte ha d'estar en perfecte estat i amb el seu embalatge i etiquetatge original. La devolució no podrà tenir lloc en cap cas si els productes subministrats van ser manifestament objecte d'ús.

2 .- L'enviament s'ha de fer amb el vostre embalatge original.

3 .- El nombre de la devolució ha d'estar clarament escrit a l'exterior on s'indiqui l'adreça d'enviament.

4 .- S'ha d'incloure una copia de l'albarà de lliurament dins del paquet, on es marquin els productes retornats i el motiu de la devolució.

5 .- Si l'enviament va ser realitzat per Nacex o Correos la devolució s'ha de fer per correu certificat oa través d'una empresa de paqueteria especialitzada. Si l'enviament va ser realitzat per Punto Pack consultar la pàgina específica del servei de Punto Pack .

 

tastaris.com no acceptarà devolucions que no compleixin amb les cinc condicions anteriors.


HomeHome

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en