Handpresso Wild ESE Monodosi

Handpresso Wild E.S.E. Monodosi. La cafetera portàtil per monodosi que funciona sense electricitat ni piles. De regal ve amb la funda Handpresso i un estoig de monodosi variades de Cafès del Bages. Descobreix el món Handpresso pensat per oferir un excel·lent cafè espresso.

Més detalls


101,52 € amb IVA

REF000240

1.5 Kg.

Programa de fidelització En comprar aquest producte pots recollir fins a 10 punts de fidelitat com a cupó de 1,00 €. Els teus punts de fidelitatHandpresso Descobreix el món Handpresso pensat per oferir un excel·lent cafè espresso. La cafetera portàtil per monodosi que funciona sense electricitat ni piles. De regal ve amb la funda Handpresso i un estoig de monodosi variades de Cafès del Bages*.

Coneguda com Handpresso Wild - simplement perquè cap en la mà - aquesta revolucionària i senzilla cafetera de viatge et permetrà assaborir un autèntic espresso de 1 ª qualitat allà on vulguis, ja sigui en viatges de negoci o de lleure, d'excursió a la muntanya o al mar o senzillament en el teu saló o jardí.

Handpresso es distribueix ja en més de 15 països europeus, a més dels EUA, Àsia, i Sud Amèrica. L'expansió en nous mercats no cessa. Reuneix totes les qualitats essencials per a prendre un autèntic espresso on i quan vulguis.

Handpresso, el Espresso Nòmada!

Petita, lleugera (460 grs.) i fàcil d'utilitzar. Com una manxa de bicicleta, inflem la Handpresso Wild manualment per tal de pujar la pressió fins a 16 bars, afegim aigua calenta en el seu petit dipòsit, posem la monodosi de cafè i només cal obrir la válvula per obtenir un cremós cafè exprés sense necessitat d'electricitat o piles. Mentre que la tecnologia de les cafeteres espresso es presenta més i més complexa i costosa, Handpresso decideix prendre el camí oposat i buscar la simplicitat. Això va conduir a la creació de la Handpresso Wild, una màquina una mica més gran que una navalla suïssa, però igual que aquesta, forma part dels accessoris indispensables, a no oblidar, i que un vol sempre tenir a mà.

Les màquines portàtils de Handpresso fan un cafè de bona qualitat?  
Gràcies a les patents Handpresso, aquestes màquines preparen un excel.lent espresso amb una crema fina, espumosa i suau.

Hi ha una bomba a les màquines Handpresso? 
Sense una bomba, aquestes màquines no serien capaços d'elaborar un espresso autèntic. Per tant, totes ells tenen una bomba de 16 bar.

Quin tipus de cafè es poden utilitzar en les màquines Handpresso? 
La màquines Handpresso només funcionen amb monodosi

Puc canviar a una altra marca de monodosi E.S.E.?
Un centenar de marques de cafè torrat utilitzen l'estàndard E.S.E. Amb monodosi E.S.E., pots triar lliurement la teva marca de cafè.
 

Com puc reconèixer les monodosi E.S.E.?
- Tenen el logotip E.S.E. 
- Sovint es diuen monodosi "express", o monodosi compatibles amb E.S.E. 
- Mai utilitzis monodosi suaus (com les monodosi Senseo).
- No utilitzis monodosi tipus Malongo (són de la mateixa manera, però, incompatibles, ja que són més petites).

Per què les màquines Handpresso són tan petites?
A diferència d'altres, les màquines Handpresso són tan compactes que poden dur allà on vagis i descobrir un nou hàbit: el Espresso nòmada.

És necessari escalfar l' aigua per cada tassa?
Pot bullir l'aigua una vegada, en una olla, i després preparar diversos cafès sense haver de bullir de nou. També pots utilitzar un termo Handpresso , que mantindrà l'aigua calenta durant diverses hores.

 

Handpresso Trekking Viatja amb tu

On vulgui i quan vulguis, un espresso sempre a mà - ja sigui en el treball, els caps de setmana o de vacances, a la muntanya o al mar. Handpresso t'ajuda a gaudir d'un cafè de primera qualitat tant en interiors com a l'aire lliure. Aquesta llibertat de moviment és el que distingeix Handpresso, juntament amb una gran llibertat d'elecció, dins de l'àmplia gamma de monodosi E.S.E. (Easy Serving Espresso) de cafè disponibles.


Fa un cafè perfecte

La llibertat no s'aconsegueix a costa de la qualitat. La cultura del cafè està aquí per quedar-se. És rica i variada com la cultura del vi. El cafè és un plaer que tu pots gaudir com un expert, fent prevaler la qualitat sobre la quantitat. Handpresso produeix un cafè 'vintage' amb un deliciós aroma i una crema perfecta.

Millora l'experiència del cafè

Handpresso et permet sortir de la cuina, mou murs i elimina limitacions, per fer el cafè a la sala d'estar, al jardí o fora de la llar. Amb Handpresso pots variar l'experiència del cafè com a font d'inspiració o segons les previsions del temps. Pots crear una cerimònia del cafè per als amics i familiars en qualsevol moment i fer que el plaer rimi amb l'oci.

Afegeix estil

Un concepte revolucionari, Handpresso dóna tema de conversa sobre el seu disseny ...

Fàcil de portar i de guardar

Compacte i ben fet, Handpresso es poden emmagatzemar en un calaix, en una bossa o penjat amb els estris de cuina. També és adequat per a espais petits (vaixells, caravanes ...). Té accessoris d'interior (safates, tasses estilitzada, caixa de monodosi de cafè E.S.E.) i articles per a esbarjo a l'aire lliure (estoig, ampolla termo aïllant, kit per a aire lliure ...) fan que el descobriment del cafè nòmada sigui encara més agradable.

Ajudes planeta

La cafetera sostenible. Funciona sense energia elèctrica. Beus el cafè a l'aire lliure o en interior i estalvies energia en no haver de deixar el teu cafetera en mode stand-by. Handpresso està fabricada amb una selecció de materials respectuosos amb el medi ambient.

 

* = En el cas que no disposem d'estoc de l'estoig de monodosi variades de Cafès del Bages es substituirà per un pack de monodosi pel mateix valor o superior.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en