Cafeteres de Càpsules 3 Productes

Espresso del CapitanoMàquines de cafè en càpsules amb un sistema exclusiu patentat per infusió amb un temps ràpid d'escalfament i una pressió de la seva bomba de 19 a 20 BARS, superior a la majoria de màquines de cafè en càpsula del mercat.


La història del cafè exprés és molt interessant, neix i es desenvolupa a Itàlia. El cafè espresso va ser inventat el 1901 per un empresari italià anomenat Luizi Bezzera, en aquells temps per fer un bon cafè es tardava molt més temps que ara i el va idear un sistema que permetia reduir aquest temps introduint la presió al procés. Va anomenar al seu nou invent "màquina ràpida del cafè" - espresso en italià vol dir ràpid - i aviat es va adonar que no només es reduïa el temps d'elaboració sinó que a més era millor cafè que qualsevol dels anteriors, això és degut a que un temps més ràpid evitava alguns dels problemes de la sobre-extracció com el gust massa amarg. Pocs anys després l'empresari va vendre la seva patent a Desidero Pavoni i el 1938 M. Cremonesi va desenvolupar un sistema de pistó que permetia fer cafè sense arribar a bullir l'aigua, evitant així el gust de cafè cremat de l'espresso original. Després de la Segona Guerra Mundial es va millorar encara més el procés, quan Achille Gaggia el 1946 llança al mercat una màquina amb pistó que feia un cafè amb una fina capa d'escuma que avui anomenem "crema". Més tard es va substituir el pistó per un sistema elèctric amb una bomba mecànica i una caldera, l'empresa que va realitzar aquest salt qualitatiu va ser la italiana Faema el 1961 amb la màquina E61, l'aigua viatjava per un tub anomenat canviador des de la font, passant per la caldera, fins al cafè, aconseguint una temperatura òptima per a l'aigua.


El camí ha estat llarg fins arribar a la revolució de les màquines de cafè en càpsula, que permet tenir assegurat la majoria dels factors necessaris per fer un bon cafè, com són:


- Una bona cafetera de exprés, fonamental per que l'aigua travessi el cafè a la temperatura, uniformitat i pressió adequades.  Espresso del Capitano


- Un temps correcte que evita que el cafè tingui poc cos o un gust amarg i amb poc aroma.


- Facilitats per a un bon manteniment preventiu de la cafetera sent el problema principal la calç. Hi ha diferents possibilitats com són els filtres estovadors de l'aigua o les càpsules de neteja del circuit. És recomanable fer servir aigua mineral natural o destil.lada per evitar en la mesura del possible la calç.


Si a això li unim un bon cafè en càpsula tenim assegurats altres dels factors necessaris:


- Qualitat del cafè, havent d'estar adequadament torrat.


- Quantitat del cafè, i la quantitat òptima de 7 grams per l'exprés.


- Mòlt adequat, fi i uniforme perquè l'aigua a pressió no trobi buits per on passar fàcilment.


- Atapeït correcte.


Tot això és possible amb la unió de les màquines de cafè oferides per Tastaris i el cafè en càpsula de Tupinamba .

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en