Càpsules de Te i Cafè Tupinamba 19 Productes

TupinambaCafès Tupinamba neix el 1897 a la Barcelona modernista. La seva neta trajectòria comercial i la qualitat dels seus productes han fet que hagi estat motiu de cites i referències en el món de les arts i de les lletres. Una d'elles va ser l'aparició d'un dibuix de Ramon Casas a la revista "Pell i Ploma", l'any 1900, en el qual s'apreciava una bella dama luxosament vestida degustant un cafè Tupinamba. Així mateix, el prestigiós periodista Díaz Cañabate va assenyalar en una de les seves amenes cròniques que a principis de segle als bars i cafès per demanar un cafè es demanava un Tupi, sent aquesta paraula una forma col.loquial abreujada de la marca Tupinamba.


En aquells temps, el cafè consumit fora de casa era encara una novetat i es venia a granel. Cafès Tupinamba va ser la primera empresa que va introduir una barreja dels millors cafès de diferents països, en envàs personalitzat amb la seva marca. Moltes coses han canviat des de 1897, però Tupinamba manté la seva imatge tan fresca com el primer dia, sabent renovar il·lusions i projectes, millorant i superant dia a dia, mantenint indemne la seva autèntica essència.


Un dels seus nous projectes és el cafè en càpsula Tupispresso , l'autèntic cafè Tupinamba de la cafeteria perquè pugui ser gaudit a la llar, així com infusions de te i altres tipus d'infusions en càpsula. Compatible amb les següents màquines: Lavazza Bel, Lavazza Espresso Point, Lavaza Matiné, Lavazza Pirinfarina, SGL Capsy, Rotary, Coffee Emotion de Taurus, Polti i amb l'excel lent màquina de cafè Espresso del Capitano que podeu trobar a tastaris.com.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en