Cafès i begudes en pols ecològic 9 Productes

Tassa de xocolataCafés y bebidas en polvo ecológicas distribuidas por Cal Valls.


Cafès i begudes en pols ecològic distribuides per Cal Valls.


Cal Valls és una empresa familiar, dedicada des de 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic. Està ubicada en un poble de la provincia de Lleida, Vilanova de Bellpuig ( Catalunya-Espanya).


La forma de pensar i de vida de Manuel Valls i Sanfeliu, naturista desde la seva juventut, ha estat la base ideològica sobre la que s´ha anat desenvolupant l´empresa, la qual coneix i practica l´agricultura ecològica quasi des dels seus inicis.


El fracasat intent de comercialització de productes horto-frutícoles agricultura ecològica en fresc, quan el mercat d´aquests productes era gairebé inexistent (als inicis dels anys 80), reorienta el destí del producte cap a l´elaboració de conserves.Això és possible gràcies a que tradicionalment ja es venien realitzant les conserves per l´autoconsum de la família. Aquest canvi d´orientació comporta l´adecuació d´unes instalacions per l'elaboració de les conserves, instalacions que es van adaptant segons les necessitats, fins a l´actualitat, conservant l´esperit de producte artesà i amb gran respecte al medi.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en