Cafeteres i accesoris Handpresso 1 Producte

Handpresso Handpresso, un món nou. Descobreix el món Handpresso pensat per oferir un excel·lent cafè espresso.


Viatja amb tu
On vulgui i quan vulguis, un espresso sempre a mà - ja sigui , a la feina, els caps de setmana o de vacances, a la muntanya o al mar. Handpresso t'ajuda a gaudir d'un cafè de primera qualitat tant en interiors com a l'aire lliure. Aquesta llibertat de moviment és el que distingeix Handpresso, juntament amb una gran llibertat d'elecció, dins de l'àmplia gamma de monodosi ESE (Easy Serving Espresso) de cafè disponibles.


Fa un cafè perfecte
La llibertat no s'aconsegueix a costa de la qualitat. La cultura del cafè està aquí per quedar-se. És rica i variada com la cultura del vi. El cafè és un plaer que tu pots gaudir com un expert , fent prevaler la qualitat sobre la quantitat. Handpresso produeix un cafè 'vintage' amb un deliciós aroma i una crema perfecta.

Millora l'experiència del cafè
Handpresso et permet sortir de la cuina, mou murs i elimina limitacions, per fer el cafè a la sala d'estar, al jardí o fora de casa. Amb Handpresso pots variar l'experiència del cafè com a font d'inspiració o segons les previsions del temps. Pots crear una cerimònia del cafè per als amics i familiars en qualsevol moment i fer que el plaer rimi amb l'oci.

Afegeix estil
Un concepte revolucionari, Handpresso dóna tema de conversació sobre el seu disseny ...

Fàcil de portar i de guardar
Compacte i ben fet, Handpresso es pot emmagatzemar en un calaix, en una bossa o penjat amb els estris de cuina. També és adequat per a espais petits (vaixells, caravanes ...). Té accessoris d'interior (safates, tasses estilitzada, caixa de bosses de cafè ESE) i articles per a esbarjo a l'aire lliure (estoig, ampolla termo aïllant, kit per a aire lliure ...), fan que el descobriment del cafè nòmada sigui encara més agradable.

Ajudes al planeta
La cafetera sostenible. Funciona sense energia elèctrica. Beus el cafè a l'aire lliure o en interior i estalvies energia en no haver de deixar el teu cafetera en mode stand-by. Handpresso està fabricada amb una selecció de materials respectuosos amb el medi ambient.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en