Monodosi de Cafès del Bages 13 Productes

Cafès del Bages Cafès del Bages va ser fundada el 1940 amb el nom de Cafès Serra i reconvertida en societat l'any 1987, actualment Cafès del Bages és una empresa familiar que es dedica a la importació i torrefacció de cafè, majoritàriament destinats a hostaleria.


Són fidels a la seva filosofia de la Tassa 10 i disposen de tots els recursos (personal, tecnologia, equipament, formació ,...) per assolir els seus objectius i oferir un producte final de gran qualitat, tenint especial sensibilitat per la sostenibilitat, la traçabilitat i el respecte a la natura i a l'ecologia.


Monodosi de cafè


Una gran selecció de cafès en monodosi, el format més pràctic:  • Homenatge: Barreja de quatre cafès aràbica procedents d'Amèrica Central i Brasil.

  • Promesa: Barreja de tres cafès seleccionats de diverses petites plantacions d'Amèrica Central, Brasil i l'Índia.

  • Kenya: Envoltades de parcs naturals i mines d'or, les plantacions de cafè de "Kenya", en altiplans de prop de 2.000 metres d'altura, donen un dels millors cafè s d'Àfrica del sud.

  • Tranquil: Mescla de cafès, fórmula exprés, descafeïnat en gra per mètodes d'aigua. Net, sense els efectes secundaris que pot provocar el procés de descafeïnat.

  • Ecologicum: Cafè aràbiga 100%, ecològic certificat pel CCPAE i solidari amb el segell de Cafè Mundi. Disponible en Aràbiga 100% i Descafeïnat.


La filosofia de la tassa 10


En l'univers de l'espresso l'objectiu de Cafès del Bages és la tassa perfecta: que el cercle de la traçabilitat es tanqui en el consumidor final amb l'autèntica elaboració del espresso genuí. Així doncs, són conseqüents amb aquesta filosofia en totes i cadascuna de les fases necessàries, mitjans i accions per aconseguir aquesta Tassa 10. Es basen en el control de tres elements: el Cafè, l'Equipament i el Factor Humà.


El Cafè


Per elaborar un exprés es necessita que el cafè tingui unes característiques determinades, que són necessàries per assolir l'objectiu de la Tassa 10.


El cafè ha de ser fresc, acabat de torrar al punt i reposat per desgasificar-ho, de qualitat i tassa neta, equilibrat en les sensacions gustatives (aroma, acidesa, cos, dolçor ,...) i rodó .


qualitat s'aconsegueix amb una barreja de cafès de diferents parts del món (Brasil, Nicaragua, Colòmbia, Kenya ,...) que dóna al "blend" el gust i aromes característics i genuïns.


L'equipament


Per fer una bona extracció cal cuidar l'equipament, entenent com a tal tots els estris que utilitzen: màquina de cafè, molins, tasses, depuradors d'aigua, ... Han de ser de qualitat i dissenyats específicament per a la extracció i la degustació de l'exprés.


L'equip d'extracció (màquina de cafè i molins) ha d'estar controlats per tècnics que facin un manteniment professional i regulin periòdicament la pressió i temperatura, paràmetres imprescindibles per a una extracció perfecta.


El Factor Humà


L'intent de reduir al màxim la influència que la manipulació del cafè (màquines automàtiques, càpsules, ...) no aconsegueix resultats excel·lents de Tassa 10, limitant-se a aconseguir una tassa neutra i plana, sense un valor importantíssim: La Sensibilitat.


És per això que el barista ha d'estar format en tots els aspectes i fases del cafè així com en el manteniment i cura de l'equipament, el torrat, les barreges, ... i transmetre al seu client aquests conceptes.


L'únic camí cap a la tassa perfecta: bon cafè, bon equipament, formació i sensibilitat.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en