Vins Bohigas 3 Productes

Vins Bohigas Bohigas és una empresa familiar situada en un privilegiat enclavament de la Conca d'Òdena, a la finca Can Macià, un bell lloc que val la pena visitar. La família generació rere generació ha viscut a la masia catalana del segle XIII al voltant de les seves vinyes per al control i bona cura dels seus camps, masia encara conservada perquè clients i bons amics puguin admirar-la. Can Macià, classificada d'Interès Històric i artístic és, sens dubte, una de les finques més antigues de Catalunya, apreciada per la bellesa de les seves edificacions, concretament la casa pairal manté l'autèntic estil de Masia Senyorial Catalana, l'interior guarda mobles i decoracions ceràmiques d'abans, al costat de la mateixa trobem una capella construïda el 1922 decorada amb frescos de Josep Pey en devoció la verge de la Mercè. La finca disposa d'una font modernista i un petit embassament de la mateixa època, de bellesa singular.


Bohigas porta conreant les seves terres i elaborant els seus vins des del 1200 i el 1929 es van col.locar les primeres ampolles de cava a la cava, una de les coves més antigues de la zona que data del segle XVI, per elaborar la seva criança . Actualment la família posseeix 100 ha. de vinya propi situats a 400 metres d'altura, amb els quals elabora els seus propis vins i caves.


Els vins blancs i negres, neixen dels ceps més nobles que han donat nom i prestigi al celler, obrint camí a noves varietats que ofereixen notes de distinció dels productes tradicionals. Han realitzat en els últims anys, un gran esforç en la millora tecnològica del celler, per cuidar els delicats processos de maceracióny fermentació, obtenint així uns productes en la seva plena expressió.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en