Mini Vending Office 31 Productes

Mini Vending Office Tastaris ofereix el seu servei de Mini Vending Office per a aquelles Pimes, oficines, botigues i despatxos que vulguin millorar la satisfacció dels seus empleats. El nostre servei permet gaudir de la màquina italiana Espresso del Capitano amb les càpsules de cafè Tupispresso de Tupinamba, la càpsula amb la millor relació qualitat-preu del mercat, així com amb la varietat de càpsules de te indi de fulla 100% natural i altres infusions que anirem afegint properament.


Oferim una solució a la mesura de les necessitats d'aquelles petites i mitjanes empreses on el vending convencional no és adequat. Per a aquelles empreses que exigeixen la màxima qualitat i servei per al seu personal. Cafeteres en dipòsit amb garantia de servei .


Espresso del Capitano és una màquina fabricada a Itàlia, el país del cafè exprés és garantia de bon cafè. Les seves màquines tenen un sistema exclusiu patentat per infusió amb un temps d'escalfament de 60 segons i una pressió de la seva bomba ULKA de 20 BARS, superior a la majoria de màquines de cafè en ca psules del mercat. Espresso del Capitano és una màquina de fàcil ús, resistent i molt neta gràcies al sistema de càpsules.


Vending per a pimes


Per informar-te sobre el servei pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte o mitjançant els altres canals que apareixen a la pàgina de contacte.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en