Cereals i muesli biodinàmics Spielberger 7 Productes

Muesli L' empresa alemanya Spielberger té un llarg passat ric en tradicions, des de 1935 ja s'ocupa de l'ofici moliner. Des de la existència del seu molí Demeter-Spielberger posen un gran valor en donar a conèixer l'origen i fabricació fins al producte acabat als consumidors i aplicar en tots els punts els criteris ecològics més exigents.


En els anys següents, Hans Spielberger reorganitzar la seva empresa en Zabergäu de la manera biològic-dinàmic i va començar a elaborar cereals Demeter del sud d'Alemanya i comercialitzar-los. El 1970 va començar la comercialització pròpia i la distribució dels seus productes amb qualitat Demeter sota la marca Spielberger.


Demeter és un aval Alemany que acredita a les finques amb el sistema de cultiu anomenat biodinàmic o biològic-dinàmic. DEMETER és el nom de la deessa grega de la fertilitat del món. Des de 1927, Demeter ha estat la marca dels aliments de producció certificada biodinàmica.


El mètode biodinàmic proposa certs principis per assegurar la salut de la terra i de les plantes i procurar una nutrició sana per als animals i l'ésser humà:


* L'agricultura Biodinàmica genera la fertilitat de la terra per mitjà de mètodes naturals. Per a això, desenvolupa mètodes específics de producció d'adobs.


* Proposa un agroecosistema agrícola i pecuari menys dependent de factors externs com recursos i serveis.


* Cuida la capacitació de l'agricultor i la seva família, buscant un equilibri sostenible amb els recursos naturals.  Cereals


Al febrer del 2000 es va fundar una comunitat cooperativa amb Naturata a Grunsfeld. Amb aquest treball conjunt porten les creixents necessitats del mercat i del consumidor a través d'una enginyosa divisió del treball.


La forma de treball associativa forma per a elles la futura base per produir econòmicament productes ecològics. Només així poden créixer raonablement i prestar una contribució per a la conservació del nostre planeta.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en