Xocolata ecològic Naturata 20 Productes

Xocolates Naturata Fa 21 anys es va fundar NATURATA a Lauda com a cooperativa per al comerç amb productes naturals d'elaboradors Demeter i bio-comerços de tota Alemanya. L'objectiu d'Naturata és construir i mantenir una sana convivència entre l'home i el medi ambient. Per tant, en el centre de tota activitat hi ha el client. Els desitjos dels clients es duen a terme conjuntament amb els productors i socis comercials per oferir productes de la més alta qualitat natural. Avui, Naturata és una marca líder de productes Demeter amb un assortiment ampli de valuosos aliments per als consumidors moderns.


Demeter és un aval Alemany que acredita a les finques amb el sistema de cultiu anomenat biodinàmic o biològic-dinàmic. DEMETER és el nom de la deessa grega de la fertilitat del món. Des de 1927, Demeter ha estat la marca dels aliments de producció certificada biodinàmica.


El mètode biodinàmic proposa certs principis per assegurar la salut de la terra i de les plantes i procurar una nutrició sana per als animals i l'ésser humà:


* L'agricultura Biodinàmica genera la fertilitat de la terra per mitjà de mètodes naturals. Per a això, desenvolupa mètodes específics de producció d'adobs.


* Proposa un agroecosistema agrícola i pecuari menys dependent de factors externs com recursos i serveis.


* Cuida la capacitació de l'agricultor i la seva família, buscant un equilibri sostenible amb els recursos naturals.


Praliné Naturata


A principis de l'any 2000, NATURATA es va traslladar de Lauda a Grunsfeld i es va instal.lar en un edifici propi i de nova construcció. Unit a això hi va haver un canvi interior i exterior fonamental:


* Una enorme inversió de futur


* Trasllat conseqüent d'un edifici d'oficines, logística i emmagatzematge no contaminant i estalviador d'energia, en relació amb una arquitectura curiosa estèticament.


* Valors: transparència, confiança, qualitat de cultiu fins als consumidors de tots els productes de marca NATURATA i SPIELBERGER.


* Estret treball en conjunt amb elaboradors Demeter.


Chocolates Naturata


Són utilitzades i intensificades des de principis del 2000 les sinergies entre les 2 marques, NATURATA i SPIELBERGER. Mentre es concentra Spielberger KG a Brackenheim en l'elaboració de productes de cereals Demeter de valuosa qualitat, Naturata ha acceptat els àmbits de distribució, màrqueting, emmagatzematge i logística per a les dues marques.


La filosofia de l'empresa NATURATA significa: en el punt mitjà de l'economia i comerç està el soci com cooperativista o com a soci comercial .


En contraposició la sempre gran concentració, Naturata vol mantenir a través d'un treball en conjunt l'estructura i oferir als consumidors aliments honrats segons els principis del comerç just (fairtrade) amb elevada qualitat global.


A més de comptar amb una irreprotxable qualitat ecològica de les matèries primeres, compten també amb la pretensió de l'elevada qualitat de elaboracióny envasat com també d'una positiva qualitat social.


 


Comercio Justo

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en