Mel Mas Buret 18 Productes

Mas Buret


Mas Buret és el nom d'una masia envoltada d'arbres: oliveres, ametllers, nesprers, pomeres, cirerers, pins, etc. Està situada sota el massís de la Tossa de Santa Margarida de Montbui entre els pobles de Montbui i Saio. Aquesta masia és la que dóna nom a la marca Mas Buret. La mel Mas Buret prové de 250 arnes situades en diferents zones de les comarques del Penedès, l'Anoia, el Bages i la Cerdanya. Sent els abellars més importants els següents:


-El primer colmenar és el de Mas Buret situat a la mateixa masia, a la muntanya de La Tossa. Les abelles liben el nèctar dels ametllers, les pomeres, els cirerers, ... i les flors silvestres.


-Abellar de Sant Jaume de Domenys, població prop de la costa on les abelles liben el nèctar dels romers, l'herba del pastor, la farigola i el bruc.


-Abellar de Sant Martí de Sarroca, en zona silvestre on es treu mel de romaní i milflors.


-Abellar de Torrelles de Foix, les arnes donen mel de bosc. L'abellar es troba situat al mig d'un bosc frondós on floreixen romers, herbes de pastor, farigoles, brucs ... i, en els camps, la ravenissa blanca i els ametllers


-Abellar de Santa Maria de Miralles, a la cruïlla que ens porta a Sant Magí de Brufaganya venint de Santa Coloma de Queralt o Miralles trobem un abellar en una zona de bosc jove amb molts arbustos, romers, brucs i farigoles.


-Abellars de Castellfollit del Boix, en l'actualitat tenen tres abellars en aquest municipi. En tots ells les abelles liben les flors de vegetació autòctona en paratges pràcticament deshabitats.


-Abellar de Rajadell, en un paratge de gran bellesa les abelles extreuen el millor nèctar. Els romanís, l'herba de pastor i la ginesta floreixen amb força a la primavera i, al setembre, el bruc i l'arboç.


-Abellar a la Cerdanya, a 1500 metres d'altitud on les abelles recullen el nèctar de les flors de montañay aprofiten els cultius de trepadella que donen una mel de consistència fina i suau .


Miel Mas Buret


La mel Mas Buret és diferent a les mels importades, no és una barreja de mels originàries i no originàries de la CEE, és a dir, barreja de mels de la Península i mels d'altres països fora de la Unió ; Europea. Les mels d'importació són molt més econòmiques que la mel del país però els controls sanitaris, segurament, no són tan estrictes com els d'aquí. La mel Mas Buret és 100% mel del país. És una mel amb un procés artesanal des de la recollida fins a l'envasat, procurant que les abelles estiguin en paratges naturals on puguin recollir el millor nèctar, no utilitzant productes químics que puguin deixar residus a la mel.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en