Caves Bohigas 6 Productes

Can Macià Bohigas és una empresa familiar situada en un privilegiat enclavament de la Conca d'Òdena, a la finca Can Macià , una masia de més de sis segles d'antiguitat, classificada d'Interès Històric i artístic, un bell lloc que val la pena visitar. A Can Macià la família Bohigas des de fa més de quatre segles cultiva les seves vinyes, acollint les varietats Macabeu , Xarel.lo , Parellada i Chardonnay . Cada varietat de raïm una aportació al cava unes característiques que es complementen:


-el macabeu aporta dolçor i perfum.


-la Parellada aporta finesa, frescor i aroma.


-la Chardonnay, suavitat, aroma i fruitositat.


-el Xarel • lo aporta cos i estructura.


-el Trepat és una varietat de raïm negre que s'utilitza per al rosat, aportant finor i fruitositat.


Can Macià Cada ampolla de cava Bohigas ha estat elaborada a Can Macià amb vi de vinificació pròpia seguint el Mètode Tradicional a partir de les varietats que neixen a la seva finca. Les característiques dels seus caves provenen, en el seu origen, del particular microclima de la conca d'Òdena, molt afavoridor del desenvolupament qualitatiu d'aquestes varietats. Només aquest origen, més els anys de permanència a la cava, a 10 metres sota terra ia una temperatura natural de 14 º durant tot l'any garanteixen, juntament amb l'elaboració tradicional, l'aroma, el "perlatge" i el "bouquet" propis de seus preuats caves.


Les classes de cava es distingeixen segons la quantitat de sucre que es afegiu el licor d'expedició. Segons el Consell Regulador del Cava un brut pot tenir fins a 15 g de sucre per litre i un semisec entre 32 i 50 g per litre. La qualitat dels caves Bohigas es fa patent en comprovar que el seu brut té 6 g de sucre per litre i 30 g en el cas del semisec, sense oblidar els meravellosos Gran Reserva amb una criança d'un mínim de trenta mesos.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en