Els fruits saborosos 12 Productes

Els fruits saborosos


Els fruits saborosos és una empresa de Vila-rodona Alt Camp (Tarragona), dedicada a l'elaboració de melmelades, codonyat, etc. Aquesta empresa va néixer l'any 2003 quan Bet i Mireia, van decidir establir-se pel seu compte per posar en marxa aquest projecte, que es recolza en tres pilars bàsics:


-El gust per la feina ben feta i la cura dels detalls.


-Prioritzar la utilització de fruites i verdures de collita pròpia, o de pagesos de la zona.


-L'elaboració és lliure de conservants i colorants.


Valoren per sobre de tot que el resultat final sigui un producte de qualitat i això ho aconsegueixen mitjançant una producció limitada, tenint cura del procés d'elaboració des de principi a fi. La qualitat de la melmelada i el codony és molt alta, i les seves matèries primeres acuradament seleccionades, utilitzant fruita i verdura fresca de temporada.


Els fruits saborosos


La varietat de melmelades que tenen és impressionant i algunes d'elles molt creatives, com la melmelada de peres i pomes al vi o la melmelada de peres amb vainilla. El seu producte estrella és la melmelada de taronja amarga . Les taronges amargues provenen de la Via Augusta de la ciutat de Tarragona, fruit d'un conveni signat amb l'Ajuntament d'aquesta ciutat.


La melmelada i el codonyat són una bona forma d'incorporar a la nostra dieta la fruita, un dels aliments que s'han de consumir en major quantitat durant el dia. Es poden consumir en els esmorzars i berenars juntament amb torrades, galetes, xocolata negra, mató, iogurts, pastissos, etc, així com barrejades amb aliments salats, com el foie o el formatge.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en