Vallbona Paté 4 Productes

Vallbona Paté


Són patés elaborats artesanalment, amb ingredients naturals de primera qualitat, gran part dels quals són productes ecològics, rigorosament seleccionats. En la seva composició no intervenen els additius químics com colorants, conservants, etc.


S'elaboren quatre varietats i en cap d'elles intervé la carn. Hi ha tres patés vegetals: Paté de Bolets, Paté de Pomes i Roquefort i Paté de Codony i cabrales , així com un paté de peix: Paté de Tonyina i Anxoves de l'Escala .


El Paté de Bolets s'elabora amb bolets recollides, realitzant un sofregit amb tot el conjunt d'ingredients, entre els quals figura l'hidromel i el Melagre. Sol variar lleugerament el seu sabor, depenent de la temporada de bolets, mantenint igualment la qualitat del producte. Les pomes i el codony provenen d'agricultors de producció ecològica . Al Paté de Codony i cabrales s'utilitza el formatge cabrales recobert de fulles de figuera silvestre i el de Denominació d'Origen, és el paté de sabor més intens, digne de qualsevol gourmet y sibarita. Al Paté de Tonyina i Anxoves de l'Escala cal destacar la gran varietat de components que aporten un conjunt de qualitats dignes dels paladars més exigents, és també un paté de sabor intens. El paté de pomes i roquefort és a l'equilibri de sabors entre les pomes i el formatge, conservant el sabor dels dos components, sense el predomini de cap d'ells.


En tots els patés, per a la seva esterilització es fa servir l'olla a pressió controlant el buit resultant, així com la qualitat final del producte.


Com conservant natural s'utilitza el Melagre D'MELIS (Vinagre de Mel) . El Melagre D'Melis , és un vinagre de color ambarí, brillant i molt aromàtic , que millora el plat en el qual s'utilitza, reforçant el Vallbona Paté gust natural dels aliments, sense disfressar el sabor propi característic d'aquests. En publicacions de reconegut prestigi, que tracten de productes naturals, s'indica que en la seva composició intervenen una sèrie d'oligoelements i sals minerals necessaris per a l'organisme, així com que la flora bacteriana és similar a la de l'intestí humà.


Un altre component dels patés que cal destacar és el Hidromel D'MELIS que és un producte mil.lenari que es considera la primera beguda fermentada de la humanitat, obtinguda a partir de la fermentació de mel, aigua i pol len, és una beguda que es considera que té propietats energètiques, digestives i relaxants.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en