Melagre D'Melis 2 Productes

 Celler D'Melis D'Melis fa més de vinticinc anys a Vallbona de l'Anoia elaborant productes a partir de la mel , com són el vinagre de hidromel o Melagre i diferents tipus de hidromel , un producte mil.lenari que es considera la primera beguda fermentada de la història, obtinguda a partir de la fermentació de mel, aigua i pol len. Els seus productes són d'una gran qualitat i això ha estat reconegut amb diversos premis, com ara els atorgats a la Fira Regional Apícola de Castilla La Mancha durant diversos anys seguits, així com ha aparegut en diversos reportatges de diferents canals de televisió, per exemple a TV2 i TV3, i diaris tan importants com El Periódico de Catalunya, ABC, Diario 16 o La Vanguardia, així com en revistas de vi i gastronomía.


El Vinagre de Hidromel sempre ha estat un producte molt apreciat, sobretot a l'antic Egipte, per les seves característiques peculiars. El Melagre D'Melis s'elabora artesanalment i de forma natural a partir de l'hidromel i per un mètode tradicional, dins bótes de roure. En condicions adequades de temperatura i humitat entre altres, el hidromel es va acetificando molt lentament, envellint a continuació durant diversos anys, fins que s'obté el producte desitjat. Seguidament s'analitza, es filtra i s'envasa en ampolles amb tap dosificador.


Melagre El Melagre D'Melis, és un vinagre de color ambarí, brillant i molt aromàtic, que millora el plat en el qual s'utilitza, reforçant el gust natural dels aliments , sense disfressar el sabor propi característic d'aquests. Es pot utilitzar per amanir amanides, elaborar o acompanyar guisats, vinagretes, salses agredolces, etc, fins i tot com a beguda refrescant acompanyat d'aigua freda i mel. En publicacions de reconegut prestigi, que tracten de productes naturals, s'indica que en la seva composició intervenen una sèrie d'oligoelements i sals minerals necessaris per a l'organisme, així com que la flora bacteriana és similar a la de l'intestí humà. És un dels millors vinagres, utilitzat per prestigiosos Cheffs de cuina, en les seves especialitats.

Carret  

(buida)

Butlletí

Publicitat

Presents en